SABÓ AMB OLIS ESSENCIALS

L'ús del sabó d'oli d'oliva és aconsellable per a la neteja de tot tipus de pell. Les seves propietats generals són:
 reguladores, antisèptiques,
antibacterianes, regeneradores… En general deixa la pell suau i hidratada ajudant a retenir la seva humitat, al mateix temps que la nodreix i protegeix.
Subministra protecció per a tot tipus de pells: Les persones amb la pell greixosa el poden utilitzar perquè aquest sabó al ser no-gras no obstrueix els porus. També el poden fer servir les persones amb la pell seca perquè ajuda a hidratar i prevenir l’aparició d'escames. Les persones amb la pell sensible i delicada que hagin de tractar els èczemes, la psoriasi, ferides o cremades. I fins i tot per la pell sensible dels més petits i la dels més grans. S'usa per a la neteja corporal, dels cabells i en zones íntimes.
El resultat és un sabó suau, de poca escuma, dur, però cremós, i untuós. Un delit per a la higiene, una ofrena terapèutica, sense colorants, conservants ni aromes artificials.
Això és important aclarir-ho; aquelles persones que no són assídues al sabó natural, pensen que si no fa olor de perfum ni fa escuma, no és un bon sabó. Res més lluny de la realitat. El sabó natural no es tria per la seva olor ni per la seva escuma, sinó per les seves propietats i beneficis per a la pell. Cal donar-li un marge de temps, d’una o dues setmanetes, perquè netegi la pell d'impureses tòxiques, us acostumeu al seu ús i pugueu apreciar els canvis i millores a la pell. Després no voldreu canviar.
A partir de la fórmula base del sabó d’oli d’oliva, n’hi ha de diferents varietats, a continuació us presento les característiques del sabó que elaboro amb olis essencials 100% purs.